Liikaa tavaraa?

Kärsitkö tavaraähkystä? Syntyykö kotonasi helposti epäjärjestystä ja kaipaat lisää säilytystilaa?  Näihin kaikkiin ratkaisu on ylimääräisistä tavaroista luopuminen. Joko teet sen itse tai sitten otat avuksi ammattijärjestäjän. Kun homman tekee itse, niin siihen kuluu paljon aikaa. Pysähdyt katselemaan vanhoja papereita, ihastelet löytöjä ja mietit että jospa tätä tavaraa vielä tarvitaan. Älä kuitenkaan ota tavoitteeksi koko kodin raivausta kerralla. Yksi kaappi tai lipasto kerrallaan on hyvä tahti. Laita hyvää musiikkia taustalle ja palkitse itsesi sitten urakan jälkeen vaikka kakkukahvilla.

Palkattu ammattijärjestäjä tekee työn paljon nopeammin. Hänellä ei ole tunnesidettä tavaroihisi ja saat samalla kannustusta luopumiseen. Samalla hyödynnät kotitalousvähennystä eli veroprosenttisi pienenee.

Työ tehdään yleensä 3-4 tunnin jaksoissa, useammassa erässä. Monesti asiakas väsyy jo siihen että päätöksiä pitää tehdä: kyllä vai ei. Jos hävitettävän / kierrätettävän tavaran kanssa pitää miettiä pari minuuttia että pitääkö se poistaa… Niin vastaus on KYLLÄ. Tarpeellisen ja käyttökuntoisen tavaran kanssa ”SÄILYTETÄÄN” vastaus tulee heti.

t: Tuula / Komerox Ky

komerox1

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s